ГЕРБ изглежда са отстъпили доста от първоначалните си условия  ГЕРБ

...
ГЕРБ изглежда са отстъпили доста от първоначалните си условия  ГЕРБ
Коментари Харесай

На живо във Флагман.бг! ГЕРБ и ПП-ДБ изглежда се разбраха, ще има правителство

ГЕРБ наподобява са отстъпили много от първичните си условия 

ГЕРБ и ПП-ДБ са доста покрай подписването на съдружно съглашение. В последните два дни договарянията са били много интензивни, а индикациите са, че двете страни са се разбрали по всички съществени линии.

Според " 24 часа " министрите трябвало да бъдат избрани от Мария Габриел и Николай Денков, само че съгласно уеб страницата ПИК ГЕРБ са създали сериозна отстъпка и са отдръпнали съвсем всички свои оферти. Техни представители щели да бъдат единствено Мария Габриел като министър председател и външен министър и Росен Желязков - министър на нововъведенията. 

Самата Мария Габриел загатна в петък, че диалози се водят, само че не в постройките на Народното събрание или партийните централи. Че нещо интензивно се се пече загатна в събота вечерта депутатът от Политическа партия - Демократична България Манол Пейков, който се тагна от летището в Токио и с обявата си във Facebook даде да се разбере, че незабавно се връща в страната.

В 15 часа през днешния ден в централата на ГЕРБ ще има ексклузивен брифинг, на който ще се оповестят детайлности. Пред публицисти ще застанат участниците в преговорния екип, очаквайте ни онлайн, започваме след минути:

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР